Workflows zijn de alles-in-één oplossing om taken te automatiseren, zoals het verzenden van e-mails en sms-berichten rondom je geplande evenementen.

Met Workflows heb je flexibiliteit bij het aanpassen en plannen van je berichten.

Voorheen waren herinneringen en e-mailopvolging gekoppeld aan evenementtypes, wat uiteindelijk meer tijd kostte om ze aan te passen voor elk individueel evenementtype. Met Workflows kun je één workflow maken en deze toepassen op zoveel evenementtypes als je wilt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het personaliseren van herinneringen en e-mailopvolging telkens wanneer je een nieuw evenementtype maakt.

artikel gaat hieronder verder

Herinneringen en e-mailopvolging voor persoonlijke en team-evenementtypes worden omgezet in workflows.

Wanneer workflows je herinneringen en e-mailopvolging vervangen voor evenementtypes, behouden ze al je bestaande configuraties en aangepaste berichten voor deze meldingen, zodat je ze niet opnieuw hoeft te personaliseren.

Binnen je evenementtype zie je ook welke workflows je hebt toegepast, zodat je altijd in één oogopslag kunt zien welke taken worden geautomatiseerd rond geboekte evenementen.

Voor leden met een Professional-abonnement

Begin vandaag nog met het gebruik van workflows om taken rondom je evenementtypes te automatiseren, inclusief de mogelijkheid om tekstberichtmeldingen en herinneringen te verzenden.

Voor leden met een betaald Essentials-abonnement

De huidige versie van workflows is alleen beschikbaar voor leden met een Professional-abonnement. Wanneer workflows de herinneringen en e-mailopvolging vervangen voor je evenementtypes, worden e-mail-gebaseerde workflow-acties onderdeel van je betaalde Essentials-abonnement zonder extra kosten. Als je ook tekstberichten wilt verzenden met workflows, upgrade dan naar een Professional-abonnement om vandaag nog met workflows aan de slag te gaan.

meer handleidingen

Lees verder

Pipedrive - Automatiseringen
handleiding

Pipedrive - Automatiseringen

In deze handleidingen bespreken we automatiseringen in Pipedrive en bijbehorende, ondersteunende features.

Sales Automation Experts

Sales Automation Experts

Replicable is expert in het opschalen van sales funnels: meer leads, betere sales-resultaten.