Sales machine voor

Duurzame Energie

Met onze aanpak krijg je een overvolle sales funnel, een strak proces voor outreach, leads die zomaar bij je aankloppen en opvolging van afgekoelde leads.

Jij spendeert binnenkort je tijd aan sales-gesprekken, in plaats van hopeloos scrollen op LinkedIn.

herken je deze uitdagingen?

Sales uitdagingen voor

Duurzame Energie

Voordat onze klanten met Replicable werken, zijn dit de uitdagingen die wij vaak horen. Herken jij deze?

Houtje-touwtje sales systeem

uitdaging
Geen duidelijke processen, leads staan op verschillende plekken en je staat onder de douche en denkt "shit, ik ben vergeten diegene terug te bellen!". Spreadsheet of een tool zonder sales-data.
Miscommunicatie over de opvolging
Geen data, dus geen idee van volgende maand
Leads opvolging schiet er wel eens bij in

Geen consistentie in je marketing

uitdaging
Je bent druk, dus marketing schiet er weleens bij in: af en toe een nieuwsbrief, af en toe outreach doen en af en toe posten op LinkedIn.
Als je nieuwe klanten heb, stop je met marketing/outreach
Geen B2B contentkalender
Je verzamelt niet consistent testimonials

Niet genoeg afspraken

uitdaging
Je hebt niet genoeg afspraken om aan je sales targets te voldoen. En hoe kom je eigenlijk aan nieuwe leads? Je scrollt op LinkedIn en stuurt eens een e-mail.
Je hebt nog geen marketing automation
Je volgt afspraken handmatig op (of vergeet dat soms te doen)
Je benut nog niet alle lead sources die er zijn
hoe wij een sales machine bouwen

Een funnel die bulkt van de leads

Je hebt 9-12 positieve touch points nodig om tot een afspraak te komen.

Onze content funnels voor sales teams zorgen ervoor dat dit automatisch gebeurt.

Haal meer afspraken uit je bestaande contacten
Een constante stroom van nieuwe leads met slimme tactieken
Hyper-gepersonaliseerde aanpak voor betere resultaten

CRM (goed) ingericht

De basis is een robuust CRM dat goed ingericht is: alle data op één plek en een intuïtieve app voor je sales-team.

Integratie met je e-mail en calendar
Simpele, visuele weergave
Track al je e-mails en voorstellen

Content funnels

Je hebt geen tijd om je (k)oude contacten op te volgen. Wij bouwen gepersonaliseerde funnels die je contacten warm houden met een 'soft sales' aanpak; waardevolle content delen over jouw vakgebied.

Gepersonaliseerde content per persona
Geautomatiseerde mails gelinkt aan je pipeline stages
Haal 5 afspraken per maand uit je oude contacten

Slimme lead generatie

We vullen de content funnels met slimme leadgeneratie tactieken: wij zetten het op en dragen het dan aan jou over.

Alle leads op één plek
Hybride systeem: wij doen het zware werk, jij neemt de beslissingen
Prospect-lijsten op basis van jouw criteria
de klanten van replicable

Deze klanten gingen je voor

Friva

Friva is een SaaS bedrijf binnen de vastgoedmarkt. Hun software kwalificeert leads, automatiseert klantcontact, stroomlijnt alle woningaanvragen van Funda & Pararius en volgt standaard leads op.

Crew Digital Marketing

Crew is een digitaal marketing bureau dat het anders doet: door de combinatie van data-gedreven campagnes met fantastische creatives realiseren zij veel betere resultaten. Crew groeit snel en de founder was op zoek naar slimme automatiseringen om meer gedaan te krijgen.

Van der Steen

Van der Steen bouwt de wegen voor morgen. Ze leggen niet alleen wegen aan voor gemeentes, maar zijn specialist in asfalt, riolering en bestrating. Omdat er relatief weinig potentiële klanten zijn, was Van der Steen op zoek naar een simpel CRM systeem.

Ik kan snel bellen wanneer ik ondersteuning nodig heb.

Diane van Dam

Client Service Manager bij DVDS
testimonials
Door slim gebruik te maken van sales tools en templates is mijn productie flink omhoog gegaan.

Stefan helpt me slimmer te werken door bijvoorbeeld e-mail templates in Gmail te gebruiken om reacties op koude e-mailcampagnes op te volgen.

Ephraïm Veder
Sales Support Revolt
Replicable houdt het simpel en effectief.

Wij doen het meeste werk graag zelf om onze kosten laag te houden. Als het echter echt ingewikkeld wordt, werken we het liefst met Replicable. We hebben de afgelopen jaren een paar keer met hen samengewerkt om onze database in Pipedrive bij te werken en op te schonen. Ze leveren altijd binnen tijd en budget.

Max Hartveld
Co-founder Skate Days
Geen dure maandelijkse kosten, maar ondersteuning wanneer we die nodig hebben.

Replicable heeft ons flexibel ondersteund met onze Hubspot integratie voor de lead nurturing.

Han Dieperink
Chief Investment Strategist Auréus
Duidelijke communicatie en veel geduld om mij uit te leggen hoe het werkt.

Stefan luistert goed naar hoe de processen binnen DEEL lopen en kan deze vertalen naar enkele simpele workflows. Als er problemen zijn, worden deze snel opgepakt en er wordt goed gecommuniceerd over de gekozen oplossing, zodat ik het ook elke keer beter begrijp.

Walter Dresscher
Founder DEEL
Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Ik sprak met veel potentiële klanten en stakeholders over ons product, maar er was geen structuur of systeem. Dit maakte het moeilijk om werk te delegeren en te communiceren over de voortgang. Nu hebben we verschillende pipelines gemaakt in Pipedrive en de strategie voor elk van deze pipelines bepaald.

Jelmer Kalff
CCO Powercrumbs
Consequent nieuwe afspraken in mijn agenda zetten zonder dat ik er iets voor hoef te doen.

Replicable heeft ervoor gezorgd dat er nu consistent 4-7 afspraken zijn waarbij nieuwe deals worden aangemaakt in Pipedrive. En dat is wat iedere account lead wil: moeiteloos kwalitatief ingeplande afspraken in de agenda.

Koen Kooi
Account Lead Revolt
Binnen 1 week stond ons CRM account. Stefan heeft ons goed geholpen met de volledige inrichting van Pipedrive. Daarnaast merk ik dat Pipedrive op onze specifieke behoefte is ingericht, wat mij erg goed uitkomt.
Bob Hilgersom
Co-Founder / Business Development
Stefan heeft veel kennis van de mogelijkheden in Pipedrive, waardoor we het systeem ook voor ons proces in hebben kunnen zetten.
Tim Bakker
manager bij Good Wave
Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Revolt heeft een team van sterke uitvoerders, maar het ontbreekt ons aan mensen die onze manier van werken kunnen systematiseren. We hebben een krachtige groeiambitie, dus we hebben automatiseringen, templates en SOP's nodig om zo snel te groeien. Zeker nu talent zo schaars is. Replicable heeft ons daarbij continu geholpen.

Jeroen van de Ven
Founder Revolt
Replicable bouwt binnen 1 uur een slimme workflow die mij veel tijd bespaart in mijn dagelijkse werk als account lead.

Als account lead ligt mijn focus vooral op het opbouwen van relaties met (potentiële) klanten. Replicable begrijpt dit goed en helpt mij op pragmatische wijze administratieve taken te automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch aanmaken van deals in Pipedrive met alle relevante informatie gekoppeld, of het doorsturen van data naar Pandadoc zodat ik snel contracten kan aanmaken.

Kars Muller
Account Lead Revolt
Pipedrive werd al best een tijd gebruikt, maar het idee bleef hangen dat er meer uit het account zou kunnen worden gehaald. Stefan heeft ons aan de hand meegenomen in het proces om ons Pipedrive naar het volgende niveau te brengen.
Guido Teekamp
Commercieel Directeur bij TB Brown
Een kort videogesprek met Replicable heeft me 2 uur werk bespaard.

Vooral wanneer ik met een nieuwe tool werk, kom ik soms vast te zitten. Ewoud heeft me al 2 keer geholpen door middel van een korte video-call. Het was prettig dat ik meteen verder kon werken!

Walter Smet
Marketing Lead Revolt
Ik kon het zelf niet oplossen en de expert van Replicable loste het in 30 minuten op.

Om de een of andere reden konden we geen e-mails van Snov.io verzenden. Het kostte me veel tijd, maar ik kon het niet oplossen. De experts van Replicable hebben het probleem in 30 minuten ogelost en ik kon met Snovio verder. De investering zeker waard.

Michael Beens
Sales Executive Movelo
Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Voorheen gebruikten we Monday als CRM, maar dit werkte voor ons niet meer goed. Replicable heeft ons geholpen de juiste CRM te kiezen op basis van hoe we verkopen. Vervolgens hebben ze Pipedrive snel geconfigureerd op basis van onze use case en best practices bij andere bedrijven.

Thomas Lock
Co-Founder Jopp
Stefan snapte ons sales proces snel en heeft ons Pipedrive account zo opgezet dat dit op elkaar aansluit. Daarnaast kan hij snel schakelen, wat het een betrouwbare partner maakt.
Xiao Buitenhuis
Sales bij Green Wave
We hebben Replicable gevraagd om leads te genereren voor ons SaaS-platform. Het hele proces is professioneel en rechtlijnig verlopen. Vanaf het begin tot de implementatie heeft het team van Replicable hun expertise getoond in zowel leadgeneratiestrategie als uitvoering.
Jessica Rangel
Marketing at Spectacle
Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Contentproductie is belangrijk voor de groei van Polaris Growth. Door drukte ligt de productie echter soms stil. Plots moeten we casestudy's maken voor klanten waarmee we 9 maanden geleden klaar waren. Met Replicable bouwen we een systeem dat consistent content produceert, zonder afhankelijk te zijn van mij.

Omar Lovert
Founder Polaris Growth
Door met Replicable te werken, konden we snel schakelen.

Wij hadden een systeem nodig om lokale veldverkopen te doen in meerdere steden in Europa. Ik had al besloten dat ik met Airtable wilde werken, maar had iemand nodig voor de setup. Replicable heeft ons geholpen de Airtable te configureren en af te stemmen op onze behoeften. Dit omvatte formulieren, databases en automatiseringen.

Zeno van de Ven
CCO Woolsocks
Ik werk veel sneller en efficiënter door de workflows van Replicable

We moesten de outreach-aantallen opschalen van 100 naar 300 per week, wat onmogelijk was met het huidige team. Replicable heeft ons geholpen onze output te laten groeien, zonder het team te laten groeien. Het stelt me ook in staat om gemakkelijk werk te delegeren aan collega's.

Floris Loeffen
Sales Support Revolt
Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren
Co-founder Solid Growth
Ik kan snel bellen wanneer ik ondersteuning nodig heb.

Ik had een eenvoudige CRM nodig om onze verkoopactiviteiten bij te houden. Replicable heeft me geholpen om dit in Airtable te configureren en te bouwen. Ze boden me ook ondersteuning om de CRM beter te begrijpen en er het maximale uit te halen.

Diane van Dam
Client Service Manager bij DVDS
Bubble background image.
case study

Revolt in Charge

Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Revolt heeft een team van sterke uitvoerders, maar het ontbreekt ons aan mensen die onze manier van werken kunnen systematiseren. We hebben een krachtige groeiambitie, dus we hebben automatiseringen, templates en SOP's nodig om zo snel te groeien. Zeker nu talent zo schaars is. Replicable heeft ons daarbij continu geholpen.

Jeroen van de Ven
Founder Revolt

Revolt in Charge

Revolt biedt alles-in-één laadoplossingen om de energietransitie te versnellen. Met verschillende persona's en een snelgroeiende organisatie ontstaat een dynamische sales funnel. Replicable is de flexibele partner om de sales funnel op te schalen.

case study

Efficiëntere sales processen door gebruik van Pipedrive

Pipedrive werd al best een tijd gebruikt, maar het idee bleef hangen dat er meer uit het account zou kunnen worden gehaald. Stefan heeft ons aan de hand meegenomen in het proces om ons Pipedrive naar het volgende niveau te brengen.
Guido Teekamp
Commercieel Directeur bij TB Brown
case study

Optimaliseer het sollicitatieproces: Pipedrive, Aircall en Timelines bij Good Wave

Stefan heeft veel kennis van de mogelijkheden in Pipedrive, waardoor we het systeem ook voor ons proces in hebben kunnen zetten.
Tim Bakker
manager bij Good Wave
case study

Jopp

Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Voorheen gebruikten we Monday als CRM, maar dit werkte voor ons niet meer goed. Replicable heeft ons geholpen de juiste CRM te kiezen op basis van hoe we verkopen. Vervolgens hebben ze Pipedrive snel geconfigureerd op basis van onze use case en best practices bij andere bedrijven.

Thomas Lock
Co-Founder Jopp

Jopp

Jopp biedt carrièrekansen voor toekomstige starters. Nu een bijbaan en straks een fantastische startersfunctie. Jopp groeit hard en wilde overstappen naar een professioneel CRM. Replicable heeft de migratie van de data verzorgd en zo kan Jopp verder groeien om mooie kansen te bieden aan de starters van morgen.

case study

Pipedrive account binnen 1 week opgezet voor Green Wave

Stefan snapte ons sales proces snel en heeft ons Pipedrive account zo opgezet dat dit op elkaar aansluit. Daarnaast kan hij snel schakelen, wat het een betrouwbare partner maakt.
Xiao Buitenhuis
Sales bij Green Wave

Green Wave

Green Wave helpt woningeigenaren met het verduurzamen van hun huis. Koen de Graaff heeft ons gevraagd om het Pipedrive account op te zetten.

case study

Nerium

Binnen 1 week stond ons CRM account. Stefan heeft ons goed geholpen met de volledige inrichting van Pipedrive. Daarnaast merk ik dat Pipedrive op onze specifieke behoefte is ingericht, wat mij erg goed uitkomt.
Bob Hilgersom
Co-Founder / Business Development

Nerium

Nerium is een cyber security bedrijf uit Eindhoven. Bob Hilgersom van Nerium heeft ons gevraagd Pipedrive in te richten op een manier die past bij hun sales proces.

case study

Content marketing op automatische piloot

Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Contentproductie is belangrijk voor de groei van Polaris Growth. Door drukte ligt de productie echter soms stil. Plots moeten we casestudy's maken voor klanten waarmee we 9 maanden geleden klaar waren. Met Replicable bouwen we een systeem dat consistent content produceert, zonder afhankelijk te zijn van mij.

Omar Lovert
Founder Polaris Growth

Polaris Growth

case study

Solid Growth

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren
Co-founder Solid Growth

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. Zij kwamen een aantal uitdagingen tegen omdat de interne processen nog niet waren vastgelegd en ze nog geen gebruik maakten van automatiseringen.

case study

US Media

Us Media

US Media is een technologie partner in de digitale transformatie voor ngo’s. US Media werkt jarenlang met klanten samen en de relatie is dus heel belangrijk. Replicable heeft geholpen om oude klanten te heractiveren en nieuwe leads te genereren via social media.

case study

Powercrumbs

Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Ik sprak met veel potentiële klanten en stakeholders over ons product, maar er was geen structuur of systeem. Dit maakte het moeilijk om werk te delegeren en te communiceren over de voortgang. Nu hebben we verschillende pipelines gemaakt in Pipedrive en de strategie voor elk van deze pipelines bepaald.

Jelmer Kalff
CCO Powercrumbs

Powercrumbs

Powercrumbs biedt schone energie voor de bouwsector en andere grootverbruikers. Een mooie, duurzame oplossing in een dynamische markt. Omdat er veel op het team van Powercrumbs afkomt, waren zij op zoek naar automatiseringen en een strakker sales-proces. Replicable heeft hen in korte sprints geholpen om geen leads meer te missen.

Bubble background image.
contact replicable

Wil jij dit ook?

Plan een kennismaking in...

Plan een kennismaking in om jouw sales proces onder de loep te nemen en te zien wat de mogelijkheden zijn om jouw sales funnel naar het volgende niveau te tillen.

... of stel je vraag

Heb je een specifieke vraag of wil je liever per e-mail contact? Vul het formulier in en we reageren binnen 1 werkdag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
dit wil je bereiken

CRM implementatie voor

Duurzame Energie

De eerste stap om een sales machine te bouwen is om je CRM goed in te richten. Een CRM is de basis van een goed sales proces, en zorgt voor overzicht.

Krachtige CRM tools

replicable is officieel partner van:
Zapier certified partner logo
sales inzichten

Wekelijkse sales tips voor

Duurzame Energie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
integraties

De sales tools die we inzetten voor

Duurzame Energie

Onze sales machine integreert met meer dan 350 tools. Laat ons de tools koppelen, zodat de data automatisch heen en weer gestuurd wordt. Nooit meer copy-pasten.

ActiveCampaign
ActiveCampaign

Een visuele B2B marketing automation tool. Bouw gepersonaliseerde content funnels en communiceer 1-op-1 naar honderden mensen tegelijk.

Pipedrive
Pipedrive

Pipedrive is een CRM gemaakt door sales-mensen, voor sales-mensen. En dat merk je.

HubSpot
HubSpot

Hubspot is de ideale B2B marketing automation tool voor teams die inbound sales doen.

Autopilot
Autopilot

Autopilot is een marketingtool waarmee je geautomatiseerde e-mail flows kunt versturen en campagnes kunt beheren.

Leadinfo
Leadinfo

Haal leads uit je website-bezoekers door ze te identificeren aan hun IP-adres.

Zapier
Zapier

Zapier is de lijm van het internet. Koppel al je sales-tools aan elkaar en kopieer nooit meer een e-mailadres

Snov.io
Snov.io

Vind e-mailadressen van bedrijven via hun website of LinkedIn.

Lemlist
Lemlist

Verstuur hyper-gepersonaliseerde koude campagnes: de outreach voelt 1-op-1 aan.

Airtable
Airtable

Airtable is een database tool om je eigen apps te bouwen. Gebruik onze template voor een gratis en simpel CRM systeem.

Handwrytten
Handwrytten

Laat een robot jouw handgeschreven kaartjes schrijven en opsturen. Automatiseer via de API en stuur handgeschreven kaartjes naar je leads en klanten.

Calendly
Calendly

Calendly is een slimme afspraken planner die direct aan je agenda gekoppeld is. Geen heen-en-weer gemail, maar afspraken direct ingepland.

Leadfeeder
Leadfeeder

Haal leads uit je website-bezoekers door ze te identificeren aan hun IP-adres.

Mailshake
Mailshake

Verstuur koude campagnes op schaal met deze e-mailtool gebouwd voor cold outreach.

Expandi.io
Expandi.io

Automatiseer je leadgeneratie van LinkedIn met Expandi.

TimelinesAI
TimelinesAI

TimelinesAI verbetert zakelijke communicatie en verkoop via WhatsApp.

Aircall
Aircall

Aircall is een krachtig cloudgebaseerd telefoonsysteem voor moderne zakelijke communicatie.

Gravity Forms
Gravity Forms

Gravity Forms is een veelzijdige WordPress-plug-in voor het eenvoudig maken en beheren van formulieren.

Meta
Meta

Adverteren op Meta biedt bedrijven krachtige, doelgerichte advertentiemogelijkheden en diverse advertentie-indelingen voor effectieve campagnes.

LinkedIn
LinkedIn

LinkedIn is 's werelds grootste professionele netwerkplatform dat professionals, bedrijven en werkzoekenden met elkaar verbindt.

Mailchimp
Mailchimp

Mailchimp is een krachtig e-mailmarketing platform dat bedrijven van alle groottes helpt bij het maken, versturen en volgen van effectieve e-mailcampagnes.

PandaDoc
PandaDoc

PandaDoc is een alles-in-één oplossing om gemakkelijk documenten te maken, bewerken en ondertekenen.

Webflow
Webflow

Webflow is een webdesign- en ontwikkelingsplatform waarmee gebruikers websites kunnen maken en publiceren zonder code.

blog

Artikelen voor

Duurzame Energie

Gebruik deze Calendly events om het leven van sales makkelijker te maken

Voor het overgrote deel wordt Calendly gebruikt voor sales calls, maar wist je ook dat het ook heel handig is voor interne processen?

Stefan in 't Veld

Co-Founder
Hoe kan ik kiezen welke e-mails ik wil synchroniseren?

Het is handig om niet alle e-mails te synchroniseren om je Pipedrive-inbox schoon te houden. Lees in dit artikel hoe je labels gebruikt om e-mails te filteren.

Stefan in 't Veld

Co-Founder
Importeren: voorbeeld import spreadsheets

Gebruik deze blog om te oefenen met het importeren van data in Pipedrive aan de hand van een voorbeeld spreadsheet.

Stefan in 't Veld

Co-Founder
handleidingen

Sales handleidingen voor

Duurzame Energie

Calendly Opzet
handleiding

Calendly Opzet

We nemen je stap-voor-stap mee in het opzetten van je account.

Calendly Optimalisatie
handleiding

Calendly Optimalisatie

Boordevol ideeën over hoe je nog meer uit Calendly kan halen.

B2B Content Marketing
handleiding

B2B Content Marketing

Concrete stappen om jouw contentmarketing een boost te geven.

Pipedrive Pijplijn Opzet
handleiding

Pipedrive Pijplijn Opzet

Volg deze handleiding om effectieve, overzichtelijke pijplijnen in Pipedrive te bouwen.

Pipedrive - Account Settings
handleiding

Pipedrive - Account Settings

Volg deze handleiding om gemakkelijk, op de juiste manier jouw Pipedrive account op te zetten en te beheren.

Pipedrive - Migratie van een ander CRM
handleiding

Pipedrive - Migratie van een ander CRM

Met behulp van deze handleiding migreer je efficiënt jouw gegevens van een ander CRM naar Pipedrive.

Pipedrive - Lead generatie
handleiding

Pipedrive - Lead generatie

In deze handleiding bespreken we verschillende functies in Pipedrive die helpen met het genereren, kwalificeren en organiseren van leads.

Pipedrive - Automatiseringen
handleiding

Pipedrive - Automatiseringen

In deze handleidingen bespreken we automatiseringen in Pipedrive en bijbehorende, ondersteunende features.