Sales machine voor

Recruitment

Met onze aanpak krijg je een overvolle sales funnel, een strak proces voor outreach, leads die zomaar bij je aankloppen en opvolging van afgekoelde leads.

Jij spendeert binnenkort je tijd aan sales-gesprekken, in plaats van hopeloos scrollen op LinkedIn.

herken je deze uitdagingen?

Sales uitdagingen voor

Recruitment

Voordat onze klanten met Replicable werken, zijn dit de uitdagingen die wij vaak horen. Herken jij deze?

Houtje-touwtje sales systeem

uitdaging
Geen duidelijke processen, leads staan op verschillende plekken en je staat onder de douche en denkt "shit, ik ben vergeten diegene terug te bellen!". Spreadsheet of een tool zonder sales-data.
Miscommunicatie over de opvolging
Geen data, dus geen idee van volgende maand
Leads opvolging schiet er wel eens bij in

Geen consistentie in je marketing

uitdaging
Je bent druk, dus marketing schiet er weleens bij in: af en toe een nieuwsbrief, af en toe outreach doen en af en toe posten op LinkedIn.
Als je nieuwe klanten heb, stop je met marketing/outreach
Geen B2B contentkalender
Je verzamelt niet consistent testimonials

Niet genoeg afspraken

uitdaging
Je hebt niet genoeg afspraken om aan je sales targets te voldoen. En hoe kom je eigenlijk aan nieuwe leads? Je scrollt op LinkedIn en stuurt eens een e-mail.
Je hebt nog geen marketing automation
Je volgt afspraken handmatig op (of vergeet dat soms te doen)
Je benut nog niet alle lead sources die er zijn
hoe wij een sales machine bouwen

Een funnel die bulkt van de leads

Je hebt 9-12 positieve touch points nodig om tot een afspraak te komen.

Onze content funnels voor sales teams zorgen ervoor dat dit automatisch gebeurt.

Haal meer afspraken uit je bestaande contacten
Een constante stroom van nieuwe leads met slimme tactieken
Hyper-gepersonaliseerde aanpak voor betere resultaten

CRM (goed) ingericht

De basis is een robuust CRM dat goed ingericht is: alle data op één plek en een intuïtieve app voor je sales-team.

Integratie met je e-mail en calendar
Simpele, visuele weergave
Track al je e-mails en voorstellen

Content funnels

Je hebt geen tijd om je (k)oude contacten op te volgen. Wij bouwen gepersonaliseerde funnels die je contacten warm houden met een 'soft sales' aanpak; waardevolle content delen over jouw vakgebied.

Gepersonaliseerde content per persona
Geautomatiseerde mails gelinkt aan je pipeline stages
Haal 5 afspraken per maand uit je oude contacten

Slimme lead generatie

We vullen de content funnels met slimme leadgeneratie tactieken: wij zetten het op en dragen het dan aan jou over.

Alle leads op één plek
Hybride systeem: wij doen het zware werk, jij neemt de beslissingen
Prospect-lijsten op basis van jouw criteria
de klanten van replicable

Deze klanten gingen je voor

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. De sales funnel stond nog niet, dus heeft Replicable deze volledig opgezet: Pipedrive implementatie, content funnels en lead generatie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren

Co-founder Solid Growth

Zonnekwaliteit

Zonnekwaliteit is een installateur van zonnepanelen. Zonnekwaliteit werkt met verschillende lead partners. Replicable heeft ervoor gezorgd dat leads vanuit lead partners nu direct in Pipedrive belanden.

Skate Days

Skate Days wil iedereen de uitdaging, lol en vrijheid van skateboarden laten ervaren. Met verschillende business units zijn er meerdere sales funnels met ieder eigen stages en uitdagingen. Skatedays bouwt veel zelf, maar klopt bij Replicable aan voor de technische uitdagingen.

Replicable houdt het simpel en effectief.

Max Hartveld

Co-founder Skate Days
testimonials
Ik kan snel bellen wanneer ik ondersteuning nodig heb.

Ik had een eenvoudige CRM nodig om onze verkoopactiviteiten bij te houden. Replicable heeft me geholpen om dit in Airtable te configureren en te bouwen. Ze boden me ook ondersteuning om de CRM beter te begrijpen en er het maximale uit te halen.

Diane van Dam
Client Service Manager bij DVDS
Duidelijke communicatie en veel geduld om mij uit te leggen hoe het werkt.

Stefan luistert goed naar hoe de processen binnen DEEL lopen en kan deze vertalen naar enkele simpele workflows. Als er problemen zijn, worden deze snel opgepakt en er wordt goed gecommuniceerd over de gekozen oplossing, zodat ik het ook elke keer beter begrijp.

Walter Dresscher
Founder DEEL
Door slim gebruik te maken van sales tools en templates is mijn productie flink omhoog gegaan.

Stefan helpt me slimmer te werken door bijvoorbeeld e-mail templates in Gmail te gebruiken om reacties op koude e-mailcampagnes op te volgen.

Ephraïm Veder
Sales Support Revolt
Replicable houdt het simpel en effectief.

Wij doen het meeste werk graag zelf om onze kosten laag te houden. Als het echter echt ingewikkeld wordt, werken we het liefst met Replicable. We hebben de afgelopen jaren een paar keer met hen samengewerkt om onze database in Pipedrive bij te werken en op te schonen. Ze leveren altijd binnen tijd en budget.

Max Hartveld
Co-founder Skate Days
Ik werk veel sneller en efficiënter door de workflows van Replicable

We moesten de outreach-aantallen opschalen van 100 naar 300 per week, wat onmogelijk was met het huidige team. Replicable heeft ons geholpen onze output te laten groeien, zonder het team te laten groeien. Het stelt me ook in staat om gemakkelijk werk te delegeren aan collega's.

Floris Loeffen
Sales Support Revolt
Ik kon het zelf niet oplossen en de expert van Replicable loste het in 30 minuten op.

Om de een of andere reden konden we geen e-mails van Snov.io verzenden. Het kostte me veel tijd, maar ik kon het niet oplossen. De experts van Replicable hebben het probleem in 30 minuten ogelost en ik kon met Snovio verder. De investering zeker waard.

Michael Beens
Sales Executive Movelo
Consequent nieuwe afspraken in mijn agenda zetten zonder dat ik er iets voor hoef te doen.

Replicable heeft ervoor gezorgd dat er nu consistent 4-7 afspraken zijn waarbij nieuwe deals worden aangemaakt in Pipedrive. En dat is wat iedere account lead wil: moeiteloos kwalitatief ingeplande afspraken in de agenda.

Koen Kooi
Account Lead Revolt
Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Voorheen gebruikten we Monday als CRM, maar dit werkte voor ons niet meer goed. Replicable heeft ons geholpen de juiste CRM te kiezen op basis van hoe we verkopen. Vervolgens hebben ze Pipedrive snel geconfigureerd op basis van onze use case en best practices bij andere bedrijven.

Thomas Lock
Co-Founder Jopp
Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Ik sprak met veel potentiële klanten en stakeholders over ons product, maar er was geen structuur of systeem. Dit maakte het moeilijk om werk te delegeren en te communiceren over de voortgang. Nu hebben we verschillende pipelines gemaakt in Pipedrive en de strategie voor elk van deze pipelines bepaald.

Jelmer Kalff
CCO Powercrumbs
Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Contentproductie is belangrijk voor de groei van Polaris Growth. Door drukte ligt de productie echter soms stil. Plots moeten we casestudy's maken voor klanten waarmee we 9 maanden geleden klaar waren. Met Replicable bouwen we een systeem dat consistent content produceert, zonder afhankelijk te zijn van mij.

Omar Lovert
Founder Polaris Growth
Een kort videogesprek met Replicable heeft me 2 uur werk bespaard.

Vooral wanneer ik met een nieuwe tool werk, kom ik soms vast te zitten. Ewoud heeft me al 2 keer geholpen door middel van een korte video-call. Het was prettig dat ik meteen verder kon werken!

Walter Smet
Marketing Lead Revolt
Replicable bouwt binnen 1 uur een slimme workflow die mij veel tijd bespaart in mijn dagelijkse werk als account lead.

Als account lead ligt mijn focus vooral op het opbouwen van relaties met (potentiële) klanten. Replicable begrijpt dit goed en helpt mij op pragmatische wijze administratieve taken te automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch aanmaken van deals in Pipedrive met alle relevante informatie gekoppeld, of het doorsturen van data naar Pandadoc zodat ik snel contracten kan aanmaken.

Kars Muller
Account Lead Revolt
Geen dure maandelijkse kosten, maar ondersteuning wanneer we die nodig hebben.

Replicable heeft ons flexibel ondersteund met onze Hubspot integratie voor de lead nurturing.

Han Dieperink
Chief Investment Strategist Auréus
Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren
Co-founder Solid Growth
Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Revolt heeft een team van sterke uitvoerders, maar het ontbreekt ons aan mensen die onze manier van werken kunnen systematiseren. We hebben een krachtige groeiambitie, dus we hebben automatiseringen, templates en SOP's nodig om zo snel te groeien. Zeker nu talent zo schaars is. Replicable heeft ons daarbij continu geholpen.

Jeroen van de Ven
Founder Revolt
Door met Replicable te werken, konden we snel schakelen.

Wij hadden een systeem nodig om lokale veldverkopen te doen in meerdere steden in Europa. Ik had al besloten dat ik met Airtable wilde werken, maar had iemand nodig voor de setup. Replicable heeft ons geholpen de Airtable te configureren en af te stemmen op onze behoeften. Dit omvatte formulieren, databases en automatiseringen.

Zeno van de Ven
CCO Woolsocks
Bubble background image.
case study

Revolt in Charge

Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Revolt heeft een team van sterke uitvoerders, maar het ontbreekt ons aan mensen die onze manier van werken kunnen systematiseren. We hebben een krachtige groeiambitie, dus we hebben automatiseringen, templates en SOP's nodig om zo snel te groeien. Zeker nu talent zo schaars is. Replicable heeft ons daarbij continu geholpen.

Jeroen van de Ven
Founder Revolt

Revolt in Charge

Revolt biedt alles-in-één laadoplossingen om de energietransitie te versnellen. Met verschillende persona's en een snelgroeiende organisatie ontstaat een dynamische sales funnel. Replicable is de flexibele partner om de sales funnel op te schalen.

case study

Solid Growth

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren
Co-founder Solid Growth

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. Zij kwamen een aantal uitdagingen tegen omdat de interne processen nog niet waren vastgelegd en ze nog geen gebruik maakten van automatiseringen.

case study

Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Contentproductie is belangrijk voor de groei van Polaris Growth. Door drukte ligt de productie echter soms stil. Plots moeten we casestudy's maken voor klanten waarmee we 9 maanden geleden klaar waren. Met Replicable bouwen we een systeem dat consistent content produceert, zonder afhankelijk te zijn van mij.

Omar Lovert
Founder Polaris Growth

Polaris Growth

case study

Jopp

Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Voorheen gebruikten we Monday als CRM, maar dit werkte voor ons niet meer goed. Replicable heeft ons geholpen de juiste CRM te kiezen op basis van hoe we verkopen. Vervolgens hebben ze Pipedrive snel geconfigureerd op basis van onze use case en best practices bij andere bedrijven.

Thomas Lock
Co-Founder Jopp

Jopp

Jopp biedt carrièrekansen voor toekomstige starters. Nu een bijbaan en straks een fantastische startersfunctie. Jopp groeit hard en wilde overstappen naar een professioneel CRM. Replicable heeft de migratie van de data verzorgd en zo kan Jopp verder groeien om mooie kansen te bieden aan de starters van morgen.

case study

US Media

Us Media

US Media is een technologie partner in de digitale transformatie voor ngo’s. US Media werkt jarenlang met klanten samen en de relatie is dus heel belangrijk. Replicable heeft geholpen om oude klanten te heractiveren en nieuwe leads te genereren via social media.

case study

Powercrumbs

Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Ik sprak met veel potentiële klanten en stakeholders over ons product, maar er was geen structuur of systeem. Dit maakte het moeilijk om werk te delegeren en te communiceren over de voortgang. Nu hebben we verschillende pipelines gemaakt in Pipedrive en de strategie voor elk van deze pipelines bepaald.

Jelmer Kalff
CCO Powercrumbs

Powercrumbs

Powercrumbs biedt schone energie voor de bouwsector en andere grootverbruikers. Een mooie, duurzame oplossing in een dynamische markt. Omdat er veel op het team van Powercrumbs afkomt, waren zij op zoek naar automatiseringen en een strakker sales-proces. Replicable heeft hen in korte sprints geholpen om geen leads meer te missen.

case study

Skate Days

Replicable houdt het simpel en effectief.

Wij doen het meeste werk graag zelf om onze kosten laag te houden. Als het echter echt ingewikkeld wordt, werken we het liefst met Replicable. We hebben de afgelopen jaren een paar keer met hen samengewerkt om onze database in Pipedrive bij te werken en op te schonen. Ze leveren altijd binnen tijd en budget.

Max Hartveld
Co-founder Skate Days

Skate Days

Skate Days wil iedereen de uitdaging, lol en vrijheid van skateboarden laten ervaren. Met verschillende business units zijn er ook meerdere salesfunnels met ieder eigen stages en uitdagingen. Skate Days bouwt veel zelf, maar klopt bij Replicable aan voor de meer technische uitdagingen.

Bubble background image.
contact replicable

Wil jij dit ook?

Plan een kennismaking in...

Plan een kennismaking in om jouw sales proces onder de loep te nemen en te zien wat de mogelijkheden zijn om jouw sales funnel naar het volgende niveau te tillen.

... of stel je vraag

Heb je een specifieke vraag of wil je liever per e-mail contact? Vul het formulier in en we reageren binnen 1 werkdag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
dit wil je bereiken

CRM implementatie voor

Recruitment

De eerste stap om een sales machine te bouwen is om je CRM goed in te richten. Een CRM is de basis van een goed sales proces, en zorgt voor overzicht.

Krachtige CRM tools

replicable is officieel partner van:
Zapier certified partner logo
sales inzichten

Wekelijkse sales tips voor

Recruitment

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
integraties

De sales tools die we inzetten voor

Recruitment

Onze sales machine integreert met meer dan 350 tools. Laat ons de tools koppelen, zodat de data automatisch heen en weer gestuurd wordt. Nooit meer copy-pasten.

ActiveCampaign
ActiveCampaign

Een visuele B2B marketing automation tool. Bouw gepersonaliseerde content funnels en communiceer 1-op-1 naar honderden mensen tegelijk.

Pipedrive
Pipedrive

Pipedrive is een CRM gemaakt door sales-mensen, voor sales-mensen. En dat merk je.

HubSpot
HubSpot

Hubspot is de ideale B2B marketing automation tool voor teams die inbound sales doen.

Leadinfo
Leadinfo

Haal leads uit je website-bezoekers door ze te identificeren aan hun IP-adres.

Zapier
Zapier

Zapier is de lijm van het internet. Koppel al je sales-tools aan elkaar en kopieer nooit meer een e-mailadres

Snov.io
Snov.io

Vind e-mailadressen van bedrijven via hun website of LinkedIn.

Lemlist
Lemlist

Verstuur hyper-gepersonaliseerde koude campagnes: de outreach voelt 1-op-1 aan.

Airtable
Airtable

Airtable is een database tool om je eigen apps te bouwen. Gebruik onze template voor een gratis en simpel CRM systeem.

Handwrytten
Handwrytten

Laat een robot jouw handgeschreven kaartjes schrijven en opsturen. Automatiseer via de API en stuur handgeschreven kaartjes naar je leads en klanten.

Calendly
Calendly

Calendly is een slimme afspraken planner die direct aan je agenda gekoppeld is. Geen heen-en-weer gemail, maar afspraken direct ingepland.

Leadfeeder
Leadfeeder

Haal leads uit je website-bezoekers door ze te identificeren aan hun IP-adres.

Mailshake
Mailshake

Verstuur koude campagnes op schaal met deze e-mailtool gebouwd voor cold outreach.

Expandi.io
Expandi.io

Automatiseer je leadgeneratie van LinkedIn met Expandi.

TimelinesAI
TimelinesAI

TimelinesAI verbetert zakelijke communicatie en verkoop via WhatsApp.

Aircall
Aircall

Aircall is een krachtig cloudgebaseerd telefoonsysteem voor moderne zakelijke communicatie.

blog

Artikelen voor

Recruitment

Laat leads direct een Calendly event inboeken in jouw email

Leer hoe je de Calendly-extensie in Gmail kunt gebruiken om gemakkelijk afspraken in te plannen, links te delen en beschikbare tijden toe te voegen aan e-mails.

Lukas Nieuwland

Junior growth operations consultant
Content strategie

In dit hoofdstuk leer je wat een contentstrategie is en hoe je deze het best kan opstellen.

Ewoud Uphof

Co-founder
Content plan

Hoe maak je een concreet plan om waardevolle content te creëren?

Ewoud Uphof

Co-founder
handleidingen

Sales handleidingen voor

Recruitment

Calendly Opzet
handleiding

Calendly Opzet

We nemen je stap-voor-stap mee in het opzetten van je account.

Calendly Optimalisatie
handleiding

Calendly Optimalisatie

Boordevol ideeën over hoe je nog meer uit Calendly kan halen.

B2B Content Marketing
handleiding

B2B Content Marketing

Concrete stappen om jouw contentmarketing een boost te geven.

Pipedrive Pijplijn Opzet
handleiding

Pipedrive Pijplijn Opzet

Volg deze handleiding om effectieve, overzichtelijke pijplijnen in Pipedrive te bouwen.

Pipedrive - Account Settings
handleiding

Pipedrive - Account Settings

Volg deze handleiding om gemakkelijk, op de juiste manier jouw Pipedrive account op te zetten en te beheren.

Pipedrive - Migratie van een ander CRM
handleiding

Pipedrive - Migratie van een ander CRM

Met behulp van deze handleiding migreer je efficiënt jouw gegevens van een ander CRM naar Pipedrive.