De klanten van Replicable

Digitale Bureau's

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. De sales funnel stond nog niet, dus heeft Replicable deze volledig opgezet: Pipedrive implementatie, content funnels en lead generatie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren

Co-founder Solid Growth
Mobiliteit

Movelo

Movelo biedt zakelijke e-bikes aan en werkt met verschillende sales tools samen. Wij fungeren als support op de sales tools, zodat Movelo zakelijke duurzaamheid op de kaart kan zetten.

Ik kon het zelf niet oplossen en de expert van Replicable loste het in 30 minuten op.

Michael Beens

Sales Executive Movelo
Maakindustrie

Van der Steen

Van der Steen bouwt de wegen voor morgen. Ze leggen niet alleen wegen aan voor gemeentes, maar zijn specialist in asfalt, riolering en bestrating. Omdat er relatief weinig potentiële klanten zijn, was Van der Steen op zoek naar een simpel CRM systeem.

Ik kan snel bellen wanneer ik ondersteuning nodig heb.

Diane van Dam

Client Service Manager bij DVDS
Mobiliteit

DEEL

Deel is een non-profit die buurtcoöperaties helpt met het opzetten van autodelen. Een prachtig initiatief dat impact maakt.

Duidelijke communicatie en veel geduld om mij uit te leggen hoe het werkt.

Walter Dresscher

Founder DEEL
Saas & Tech-bedrijven

Woolsocks

Met Woolsocks krijg je deals bij honderden bedrijven. Om nieuwe bedrijven aan te sluiten, zocht Woolsocks een partner om Pipedrive en Airtable aan elkaar te koppelen.

Door met Replicable te werken, konden we snel schakelen.

Zeno van de Ven

CCO Woolsocks
Digitale Bureau's

Us Media

US Media is een technologie-partner in de digitale transformatie voor ngo’s. Us Media werkt jarenlang met klanten samen en de relatie is dus heel belangrijk. Replicable heeft geholpen om oude klanten te heractiveren en nieuwe leads te genereren via social media.

Digitale Bureau's

Polaris Growth

Polaris Growth is een e-commerce growth bureau. Met een enkele founder is de uitdaging om consistent te zijn in het verzamelen van klant-reviews en marketing te blijven doen. Replicable verzamelt de verhalen en testimonials van nieuwe klanten van Polaris Growth om te website te vullen.

Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Omar Lovert

Founder Polaris Growth
Mobiliteit

Revolt in Charge

Revolt in charge biedt alles-in-één laadoplossingen om de energie-transitie versnellen. Met verschillende persona's en snelgroeiende organisatie ontstaat een dynamische sales-funnel. Replicable is de flexibele partner om de sales funnel op te schalen.

Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Jeroen van de Ven

Founder Revolt

Skate Days

Skate Days wil iedereen de uitdaging, lol en vrijheid van skateboarden laten ervaren. Met verschillende business units zijn er meerdere sales funnels met ieder eigen stages en uitdagingen. Skatedays bouwt veel zelf, maar klopt bij Replicable aan voor de technische uitdagingen.

Replicable houdt het simpel en effectief.

Max Hartveld

Co-founder Skate Days
Recruitment

Jopp

Jopp biedt carrierekansen voor toekomstige starters. Nu een bijbaan en straks een fantastische startersfunctie. Jopp groeit hard en wilde overstappen naar een professioneel CRM. Replicable heeft de migratie van de data verzorgd en Jopp kan verder groeien om mooie kansen te bieden aan de starters van morgen.

Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Thomas Lock

Co-Founder Jopp
Duurzame Energie

Powercrumbs

Powercrumbs biedt schone energie voor de bouw en andere grootverbruikers. Een mooie, duurzame oplossing in een dynamische markt. Omdat er veel op het team van Powercrumbs afkomt, waren zij op zoek naar automatiseringen en een strakker sales-proces. Replicable heeft in korte sprints geholpen om geen leads meer te missen.

Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Jelmer Kalff

CCO Powercrumbs
Digitale Bureau's

Crew Digital Marketing

Crew is een digitaal marketing bureau dat het anders doet: door de combinatie van data-gedreven campagnes met fantastische creatives realiseren zij veel betere resultaten. Crew groeit snel en de founder was op zoek naar slimme automatiseringen om meer gedaan te krijgen.

Saas & Tech-bedrijven

Dealroom

Dealroom is een platform met data over startups en investeerders. Door het freemium model hebben zij honderden leads per maand. De uitdaging waar Replicable bij heeft geholpen is om alle leads in de juiste automatiseringen in Hubspot te krijgen.

Financiële dienstverleners

Aureus

Aureus is een vermogensbeheerder met persoonlijke aandacht. Met een column in een landelijke krant en veel leads die binnenkomen, wilde Aureus automatisering toepassen met behoud van het persoonlijke karakter van de dienstverlening. Replicable heeft Hubspot ingericht om een persoonlijke customer journey te maken waar de mensen van Aureus volledige keuze-vrijheid hebben.

Geen dure maandelijkse kosten, maar ondersteuning wanneer we die nodig hebben.

Han Dieperink

Chief Investment Strategist Auréus

Klaar om je sales te schalen?

Laat onze experts je helpen om content funnels op te zetten die impact maken en een onderstroom van leads opleveren.

Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.