De klanten van Replicable

Duurzame Energie

Baas

Baas ontwerpt, bouwt en onderhoudt boven- en ondergrondse infrastructuren in Nederland. Wij werken voor EV-ready - een business unit binnen Baas welke zich richt op laadpalen.

Saas & Tech-bedrijven

Spectacle

Spectacle is een tool om software product video's te maken en onderhouden. Het synchroniseert automatisch met product wijzigingen, zodat je niet bij elke wijziging een nieuwe video hoeft op te nemen.

We hebben Replicable gevraagd om leads te genereren voor ons SaaS-platform. Het hele proces is professioneel en rechtlijnig verlopen. Vanaf het begin tot de implementatie heeft het team van Replicable hun expertise getoond in zowel leadgeneratiestrategie als uitvoering.

Jessica Rangel

Marketing at Spectacle
Maakindustrie

TB Brown

TB Brown is een internationale producent van tailor-made instant koffie concepten. Ze hebben zich toegelegd op het melangeren en verpakken van producten. Pipedrive wordt gebruikt om aanvragen van nieuwe klanten te behandelen en goed op te volgen.

Pipedrive werd al best een tijd gebruikt, maar het idee bleef hangen dat er meer uit het account zou kunnen worden gehaald. Stefan heeft ons aan de hand meegenomen in het proces om ons Pipedrive naar het volgende niveau te brengen.

Guido Teekamp

Commercieel Directeur bij TB Brown
Saas & Tech-bedrijven

Friva

Friva is een SaaS bedrijf binnen de vastgoedmarkt. Hun software kwalificeert leads, automatiseert klantcontact, stroomlijnt alle woningaanvragen van Funda & Pararius en volgt standaard leads op.

Saas & Tech-bedrijven

Nerium

Nerium is een cyber security bedrijf uit Eindhoven. Nerium bewaakt de digitale omgeving van klanten, zodat zij zich kunnen focussen op de groei van hun organisatie.

Binnen 1 week stond ons CRM account. Stefan heeft ons goed geholpen met de volledige inrichting van Pipedrive. Daarnaast merk ik dat Pipedrive op onze specifieke behoefte is ingericht, wat mij erg goed uitkomt.

Bob Hilgersom

Co-Founder / Business Development
Duurzame Energie

Green Wave

Green Wave is de partner voor mensen die hun huis willen verduurzamen. Bij Green Wave kan je terecht voor alles van vrijblijvend advies tot volledige verduurzaming van uw woning.

Stefan snapte ons sales proces snel en heeft ons Pipedrive account zo opgezet dat dit op elkaar aansluit. Daarnaast kan hij snel schakelen, wat het een betrouwbare partner maakt.

Xiao Buitenhuis

Sales bij Green Wave

Good Wave

Good Wave is een salesorganisatie die studenten werft en deze inzet voor onder andere doorverkoop. Ze werken zowel van goede doelen als commerciële proposities, maar werken alleen voor organisaties die iets willen bijdragen aan de wereld.

Stefan heeft veel kennis van de mogelijkheden in Pipedrive, waardoor we het systeem ook voor ons proces in hebben kunnen zetten.

Tim Bakker

manager bij Good Wave
Duurzame Energie

Stroomsimpel

Stroomsimpel is een installateur van zonnepanelen met persoonlijk en grondig advies.

Saas & Tech-bedrijven

RogerRoger

RogerRoger is een tool welke teams helpt om een gedeelde inbox te beheren. Replicable helpt met het opzetten van outbound campagnes.

Duurzame Energie

Zonnekwaliteit

Zonnekwaliteit is een installateur van zonnepanelen. Zonnekwaliteit werkt met verschillende lead partners. Replicable heeft ervoor gezorgd dat leads vanuit lead partners nu direct in Pipedrive belanden.

Digitale Bureau's

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. De sales funnel stond nog niet, dus heeft Replicable deze volledig opgezet: Pipedrive implementatie, content funnels en lead generatie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren

Co-founder Solid Growth
Mobiliteit

Movelo

Movelo biedt zakelijke e-bikes aan en werkt met verschillende sales tools samen. Wij fungeren als support op de sales tools, zodat Movelo zakelijke duurzaamheid op de kaart kan zetten.

Ik kon het zelf niet oplossen en de expert van Replicable loste het in 30 minuten op.

Michael Beens

Sales Executive Movelo
Maakindustrie

Van der Steen

Van der Steen bouwt de wegen voor morgen. Ze leggen niet alleen wegen aan voor gemeentes, maar zijn specialist in asfalt, riolering en bestrating. Omdat er relatief weinig potentiële klanten zijn, was Van der Steen op zoek naar een simpel CRM systeem.

Ik kan snel bellen wanneer ik ondersteuning nodig heb.

Diane van Dam

Client Service Manager bij DVDS
Mobiliteit

DEEL

Deel is een non-profit die buurtcoöperaties helpt met het opzetten van autodelen. Een prachtig initiatief dat impact maakt.

Duidelijke communicatie en veel geduld om mij uit te leggen hoe het werkt.

Walter Dresscher

Founder DEEL
Saas & Tech-bedrijven

Woolsocks

Met Woolsocks krijg je deals bij honderden bedrijven. Om nieuwe bedrijven aan te sluiten, zocht Woolsocks een partner om Pipedrive en Airtable aan elkaar te koppelen.

Door met Replicable te werken, konden we snel schakelen.

Zeno van de Ven

CCO Woolsocks
Digitale Bureau's

Us Media

US Media is een technologie-partner in de digitale transformatie voor ngo’s. Us Media werkt jarenlang met klanten samen en de relatie is dus heel belangrijk. Replicable heeft geholpen om oude klanten te heractiveren en nieuwe leads te genereren via social media.

Digitale Bureau's

Polaris Growth

Polaris Growth is een e-commerce growth bureau. Met een enkele founder is de uitdaging om consistent te zijn in het verzamelen van klant-reviews en marketing te blijven doen. Replicable verzamelt de verhalen en testimonials van nieuwe klanten van Polaris Growth om te website te vullen.

Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Omar Lovert

Founder Polaris Growth
Mobiliteit

Revolt in Charge

Revolt in charge biedt alles-in-één laadoplossingen om de energie-transitie versnellen. Met verschillende persona's en snelgroeiende organisatie ontstaat een dynamische sales-funnel. Replicable is de flexibele partner om de sales funnel op te schalen.

Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Jeroen van de Ven

Founder Revolt

Skate Days

Skate Days wil iedereen de uitdaging, lol en vrijheid van skateboarden laten ervaren. Met verschillende business units zijn er meerdere sales funnels met ieder eigen stages en uitdagingen. Skatedays bouwt veel zelf, maar klopt bij Replicable aan voor de technische uitdagingen.

Replicable houdt het simpel en effectief.

Max Hartveld

Co-founder Skate Days
Recruitment

Jopp

Jopp biedt carrierekansen voor toekomstige starters. Nu een bijbaan en straks een fantastische startersfunctie. Jopp groeit hard en wilde overstappen naar een professioneel CRM. Replicable heeft de migratie van de data verzorgd en Jopp kan verder groeien om mooie kansen te bieden aan de starters van morgen.

Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Thomas Lock

Co-Founder Jopp
Duurzame Energie

Powercrumbs

Powercrumbs biedt schone energie voor de bouw en andere grootverbruikers. Een mooie, duurzame oplossing in een dynamische markt. Omdat er veel op het team van Powercrumbs afkomt, waren zij op zoek naar automatiseringen en een strakker sales-proces. Replicable heeft in korte sprints geholpen om geen leads meer te missen.

Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Jelmer Kalff

CCO Powercrumbs
Digitale Bureau's

Crew Digital Marketing

Crew is een digitaal marketing bureau dat het anders doet: door de combinatie van data-gedreven campagnes met fantastische creatives realiseren zij veel betere resultaten. Crew groeit snel en de founder was op zoek naar slimme automatiseringen om meer gedaan te krijgen.

Saas & Tech-bedrijven

Dealroom

Dealroom is een platform met data over startups en investeerders. Door het freemium model hebben zij honderden leads per maand. De uitdaging waar Replicable bij heeft geholpen is om alle leads in de juiste automatiseringen in Hubspot te krijgen.

Financiële dienstverleners

Aureus

Aureus is een vermogensbeheerder met persoonlijke aandacht. Met een column in een landelijke krant en veel leads die binnenkomen, wilde Aureus automatisering toepassen met behoud van het persoonlijke karakter van de dienstverlening. Replicable heeft Hubspot ingericht om een persoonlijke customer journey te maken waar de mensen van Aureus volledige keuze-vrijheid hebben.

Geen dure maandelijkse kosten, maar ondersteuning wanneer we die nodig hebben.

Han Dieperink

Chief Investment Strategist Auréus

Klaar om je sales te schalen?

Laat onze experts je helpen om content funnels op te zetten die impact maken en een onderstroom van leads opleveren.

case study

Nerium

Binnen 1 week stond ons CRM account. Stefan heeft ons goed geholpen met de volledige inrichting van Pipedrive. Daarnaast merk ik dat Pipedrive op onze specifieke behoefte is ingericht, wat mij erg goed uitkomt.
Bob Hilgersom
Co-Founder / Business Development

Nerium

Nerium is een cyber security bedrijf uit Eindhoven. Bob Hilgersom van Nerium heeft ons gevraagd Pipedrive in te richten op een manier die past bij hun sales proces.

case study

Content marketing op automatische piloot

Het doel van werken met Replicable is om mezelf uit delen van de organisatie te verwijderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Contentproductie is belangrijk voor de groei van Polaris Growth. Door drukte ligt de productie echter soms stil. Plots moeten we casestudy's maken voor klanten waarmee we 9 maanden geleden klaar waren. Met Replicable bouwen we een systeem dat consistent content produceert, zonder afhankelijk te zijn van mij.

Omar Lovert
Founder Polaris Growth

Polaris Growth

case study

Powercrumbs

Replicable heeft ons geholpen ons sales-proces te definiëren en processen op te zetten om dit te ondersteunen.

Ik sprak met veel potentiële klanten en stakeholders over ons product, maar er was geen structuur of systeem. Dit maakte het moeilijk om werk te delegeren en te communiceren over de voortgang. Nu hebben we verschillende pipelines gemaakt in Pipedrive en de strategie voor elk van deze pipelines bepaald.

Jelmer Kalff
CCO Powercrumbs

Powercrumbs

Powercrumbs biedt schone energie voor de bouwsector en andere grootverbruikers. Een mooie, duurzame oplossing in een dynamische markt. Omdat er veel op het team van Powercrumbs afkomt, waren zij op zoek naar automatiseringen en een strakker sales-proces. Replicable heeft hen in korte sprints geholpen om geen leads meer te missen.

case study

Revolt in Charge

Revolt heeft sterke sales automation nodig voor onze groei-ambities. Replicable ontzorgt ons op de executie van salesops.

Revolt heeft een team van sterke uitvoerders, maar het ontbreekt ons aan mensen die onze manier van werken kunnen systematiseren. We hebben een krachtige groeiambitie, dus we hebben automatiseringen, templates en SOP's nodig om zo snel te groeien. Zeker nu talent zo schaars is. Replicable heeft ons daarbij continu geholpen.

Jeroen van de Ven
Founder Revolt

Revolt in Charge

Revolt biedt alles-in-één laadoplossingen om de energietransitie te versnellen. Met verschillende persona's en een snelgroeiende organisatie ontstaat een dynamische sales funnel. Replicable is de flexibele partner om de sales funnel op te schalen.

case study

Efficiëntere sales processen door gebruik van Pipedrive

Pipedrive werd al best een tijd gebruikt, maar het idee bleef hangen dat er meer uit het account zou kunnen worden gehaald. Stefan heeft ons aan de hand meegenomen in het proces om ons Pipedrive naar het volgende niveau te brengen.
Guido Teekamp
Commercieel Directeur bij TB Brown
case study

Pipedrive account binnen 1 week opgezet voor Green Wave

Stefan snapte ons sales proces snel en heeft ons Pipedrive account zo opgezet dat dit op elkaar aansluit. Daarnaast kan hij snel schakelen, wat het een betrouwbare partner maakt.
Xiao Buitenhuis
Sales bij Green Wave

Green Wave

Green Wave helpt woningeigenaren met het verduurzamen van hun huis. Koen de Graaff heeft ons gevraagd om het Pipedrive account op te zetten.

case study

US Media

Us Media

US Media is een technologie partner in de digitale transformatie voor ngo’s. US Media werkt jarenlang met klanten samen en de relatie is dus heel belangrijk. Replicable heeft geholpen om oude klanten te heractiveren en nieuwe leads te genereren via social media.

case study

Optimaliseer het sollicitatieproces: Pipedrive, Aircall en Timelines bij Good Wave

Stefan heeft veel kennis van de mogelijkheden in Pipedrive, waardoor we het systeem ook voor ons proces in hebben kunnen zetten.
Tim Bakker
manager bij Good Wave
case study

Jopp

Replicable heeft ons sales-proces ontworpen op basis van hoe we echt werken.

Voorheen gebruikten we Monday als CRM, maar dit werkte voor ons niet meer goed. Replicable heeft ons geholpen de juiste CRM te kiezen op basis van hoe we verkopen. Vervolgens hebben ze Pipedrive snel geconfigureerd op basis van onze use case en best practices bij andere bedrijven.

Thomas Lock
Co-Founder Jopp

Jopp

Jopp biedt carrièrekansen voor toekomstige starters. Nu een bijbaan en straks een fantastische startersfunctie. Jopp groeit hard en wilde overstappen naar een professioneel CRM. Replicable heeft de migratie van de data verzorgd en zo kan Jopp verder groeien om mooie kansen te bieden aan de starters van morgen.

case study

Solid Growth

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Replicable heeft mij meegenomen in iedere stap: van de keuze van het CRM tot het succesvol opschalen van de leadgeneratie.

Koen van Hooren
Co-founder Solid Growth

Solid Growth

Solid Growth is een e-mailmarketing bureau voor webwinkels. Zij kwamen een aantal uitdagingen tegen omdat de interne processen nog niet waren vastgelegd en ze nog geen gebruik maakten van automatiseringen.

Bubble background image.
Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.
Replicable Bubble image for background.