Bij het importeren moet je je spreadsheet kolommen koppelen aan velden in Pipedrive om ervoor te zorgen dat je contactpersonen, organisaties, deals, activiteiten, notities, producten of leads correct worden geïmporteerd met hun relevante gegevens. Op deze manier zorg je ervoor dat de gegevens correct worden overgezet naar Pipedrive.

Item pictogrammen

Om je gegevens correct naar Pipedrive te importeren, moet je elk veld koppelen aan de relevante pictogrammen voor de items die je wilt importeren. Elk item type wordt vertegenwoordigd door een pictogram bij het importeren.

Al je velden die verband houden met personen moeten bijvoorbeeld worden gekoppeld aan velden onder het pictogram "Person" om ervoor te zorgen dat ze correct worden weergegeven en gekoppeld zijn aan je contactpersonen.

  • Person velden:
  • Organization velden:
  • Deal velden: 
  • Activity velden:
  • Note velden:
  • Product velden: 
  • Lead velden: 

Klik op de pictogrammen om het juiste type velden te selecteren tijdens het koppelen.

artikel gaat hieronder verder

Velden koppelen

Let op: Niet al je velden zullen automatisch worden gekoppeld, dus je moet sommige velden handmatig koppelen. Het wordt altijd aanbevolen om je koppelingen te dubbelchecken voordat je naar de volgende stap gaat om eventuele onjuiste koppelingen te voorkomen.

Nadat je je spreadsheet hebt opgemaakt en geïmporteerd, kun je beginnen met het koppelen van je velden. Hieronder zie je een voorbeeld van een spreadsheet.

Bij het koppelen, selecteer je het pictogram van het veldtype dat je wilt koppelen. Sleep vervolgens dat veld naar de linkerzijde van de pagina en koppel het aan je spreadsheet kolommen. Je ziet de gegevens van de eerste rij van je import, zodat je kunt controleren of de spreadsheet correct wordt gelezen door Pipedrive.

meer handleidingen

Lees verder

Pipedrive - Automatiseringen
handleiding

Pipedrive - Automatiseringen

In deze handleidingen bespreken we automatiseringen in Pipedrive en bijbehorende, ondersteunende features.

Sales Automation Experts

Sales Automation Experts

Replicable is expert in het opschalen van sales funnels: meer leads, betere sales-resultaten.