Over Replicable

Replicable is opgezet om sales funnels schaalbaar en voorspelbaar te maken. Onze klanten wilden 'replicable revenue' en zo zijn wij op de blueprint van goede sales funnels gekomen.

Sinds 2015 bouwen wij sales funnels, eerst alleen die van onszelf en via ons netwerk voor steeds meer bevriende B2B bedrijven. We bieden deze blueprint nu aan verschillende bedrijven aan.

onze klanten
Baas
Spectacle
TB Brown
Friva
Nerium
Green Wave
Good Wave
Stroomsimpel
RogerRoger
Zonnekwaliteit
Solid Growth
Movelo
Van der Steen
DEEL
Woolsocks
Us Media
Polaris Growth
Revolt in Charge
Skate Days
Jopp
Powercrumbs
Crew Digital Marketing
Dealroom
Aureus
het replicable team
Ewoud Uphof

Ewoud Uphof

Co-founder

Ewoud heeft sinds 2012 als ondernemer en head of growth verschillende (sales)-organisaties geschaald. Hij is verantwoordelijk voor de uitrol van een strategie op maat per klant.

Stefan in 't Veld

Stefan in 't Veld

Co-Founder

Stefan is gespecialiseerd in het bouwen van sales machines. Als co-founder is hij verantwoordelijk de succesvolle afronding van klant-projecten.

Lukas Nieuwland

Lukas Nieuwland

Junior growth operations consultant

Lukas helpt onze klanten met prospecting en het verzamelen van leads op een slimme manier. Hij werkt voor verschillende klanten als executie-kracht om sales funnels te vullen.

Bubble background image.
ons verhaal

Over Replicable

Replicable is in 2015 ontstaan uit de samenwerking tussen Ewoud's growth hacking ervaring en Stefan's automation ervaring.

Replicable is ontstaan uit de wens van Ewoud om de werking van zijn groeibureau te automatiseren.

Als growth hacking-expert heeft hij veel bedrijven geholpen massaal op te schalen. Maar vaak weerhielden handmatige processen zijn klanten ervan om sneller te groeien.

Ewoud realiseerde zich dat schaalvergroting van uw bedrijf betekent schaalvergroting van uw systemen: repliceerbare, betrouwbare systemen hebben die schaalbaar zijn. Ewoud en Stefan ontmoetten elkaar in een start-up studio genaamd 'Aimforthemoon' door serendipity.

Toevallig was Stefan al automatiseringsexpert. Stefan heeft een product gebouwd zonder te coderen. Hij combineerde Zapier, Google Spreadsheets en vele andere tools om een product te maken zonder een enkele regel code. We werken samen sinds 2015.

Nadat hij Ewoud had geholpen zijn bureau te stroomlijnen, ging Stefan ook voor de klanten van Ewoud werken. We vonden het zo leuk om samen te werken, dat we besloten een bedrijf op te richten dat zich toelegt op het opschalen van systemen voor snelgroeiende bedrijven.

En zo werd Replicable geboren.

Onze liefde voor het optimaliseren van kleine dingen om het geheel beter te maken, is het DNA dat Replicable drijft. Wij helpen sales teams om te schalen en werken daarbij ook samen met onze 'zuster'-bedrijven: Solid Growth voor webwinkels en Streamline Growth voor automatisering en tool-implementaties.

faq

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

Hebben jullie openstaande vacatures?