Labels gebruiken om gesynchroniseerde e-mails te filteren

Om aan te passen welke e-mails worden gesynchroniseerd, ga naar Settings > Email Sync. Zodra je daar bent, scroll je naar beneden naar het gedeelte Labels, om te filteren welke e-mails wel en niet worden gesynchroniseerd.

Als je merkt dat je veel e-mails ontvangt die niet gerelateerd zijn aan je Pipedrive-activiteit, raden we aan alleen specifieke labels te synchroniseren met je Pipedrive-account om je Pipedrive-inbox schoon te houden:

Als je voornamelijk verkoop gerelateerde e-mails van Pipedrive ontvangt, is het wellicht beter om e-mails met elk label te synchroniseren, zodat je efficiënt kunt werken zonder te hoeven schakelen tussen tabbladen in je browser:

artikel gaat hieronder verder

E-mails selecteren voor je eerste synchronisatie

Laten we nu zeggen dat je je e-mail voor de eerste keer gaat synchroniseren. Nadat je naar Settings > Email Sync bent gegaan, selecteer je 'Add new account' en voer je je e-mailadres in.

Daarna zal je standaardinstelling zijn om e-mails met elk label te synchroniseren, en je vorige synchronisatie datum wordt ingesteld op de huidige datum.

Let op: Als je een andere datum instelt voor je vorige synchronisatie, wordt de bestaande instelling voor labels toegepast op alle nieuwe gesynchroniseerde e-mails.

meer handleidingen

Lees verder

Pipedrive - Migratie van een ander CRM
handleiding

Pipedrive - Migratie van een ander CRM

Met behulp van deze handleiding migreer je efficiënt jouw gegevens van een ander CRM naar Pipedrive.

Sales Automation Experts

Sales Automation Experts

Replicable is expert in het opschalen van sales funnels: meer leads, betere sales-resultaten.