Let op: Deze actie is alleen beschikbaar voor gebruikers met toegang tot account instellingen.

Als je Pipedrive bent gaan gebruiken en je wilt je collega's ook betrekken bij het proces, kun je ze uitnodigen om lid te worden van je Pipedrive bedrijfsaccount.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

Ga naar Settings > Manage Users > Users. Vanaf hier kun je andere mensen aan je account toevoegen door op de "+" knop te klikken, die zich aan de rechterkant van het scherm bevindt.

De Add users box wordt dan geopend, waar je het e-mailadres van de persoon die je wilt toevoegen kunt invoeren en op Preview kunt klikken. Om meerdere gebruikers toe te voegen, voer je alle e-mailadressen in, gescheiden door komma's.

Als je een gebruiker selecteert in de voorbeeldweergave, zie je het Edit Access paneel, waar je de machtigingen kunt kiezen voor de beoogde gebruiker.

artikel gaat hieronder verder

Na de uitnodiging

Als je uitgenodigde gebruiker je uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd, kun je deze annuleren of opnieuw versturen.

Klik op het tabblad Invited, selecteer eventuele uitstaande uitnodigingen en selecteer vervolgens de opties om te annuleren of opnieuw te verzenden. Je kunt ook de rechten voor beoogde gebruikers vanaf dit scherm bewerken.

Als je uitgenodigde gebruikers:

  • Nog niet zijn aangemeld bij Pipedrive, ontvangen ze een uitnodigingsmail van Pipedrive. Deze e-maillink stelt hen in staat hun wachtwoord in te stellen en in te loggen op het Pipedrive-bedrijfsaccount waartoe je ze hebt uitgenodigd.
  • Al zijn aangemeld bij Pipedrive en zijn nog steeds leden van een ander Pipedrive-account, ontvangen ze een e-mailmelding dat ze aan je account zijn toegevoegd. Ze gebruiken dezelfde inloggegevens die ze al hebben ingesteld en kunnen tussen de bedrijven schakelen met de optie Switch company in de rechterbovenhoek van de app.

Let op: Pipedrive wordt in rekening gebracht op basis van het aantal actieve gebruikers in het bedrijfs-Pipedrive-account. Het toevoegen van een gebruiker zal de kosten van je Pipedrive-abonnement verhogen als dit het aantal beschikbare gebruikersplaatsen in het account verhoogt.

meer handleidingen

Lees verder

Pipedrive - Automatiseringen
handleiding

Pipedrive - Automatiseringen

In deze handleidingen bespreken we automatiseringen in Pipedrive en bijbehorende, ondersteunende features.

Sales Automation Experts

Sales Automation Experts

Replicable is expert in het opschalen van sales funnels: meer leads, betere sales-resultaten.