Let op: je moet een actief Pipedrive-account hebben om de LeadBooster add-on te gebruiken. Gebruikers van de LeadBooster add-on hebben volledige, onbeperkte toegang tot de Scheduler.

LeadBooster is een betaalde add-on van Pipedrive, die zich uitsluitend richt op het verwerven, beheren en converteren van leads. Het bevat verschillende functies die zijn ontworpen om hoogwaardige inkomende en uitgaande leads vast te leggen voordat ze ergens anders naartoe gaan.

Nadat de LeadBooster add-on aan jouw abonnement is toegevoegd, kun je de functies bekijken onder de Leads Inbox in je account.

Wat is inbegrepen?

Let op: Web Visitors is niet inbegrepen in het LeadBooster add-on-pakket en moet apart worden aangeschaft.

De LeadBooster add-on bevat vier geweldige tools waarmee je jouw leads kunt maximaliseren:

  • Chatbot
  • Live Chat
  • Prospector
  • Web Forms

Chatbot

De Chatbot is een hulpmiddel waarmee website bezoekers zichzelf beter kunnen kwalificeren als potentiële klanten van jouw bedrijf.

Je kunt een Chatbot op je website instellen en een playbook gebruiken om informatie te verkrijgen en leads, deals of personen in jouw account aan te maken op basis van de chat.

Live Chat

De Live Chat-functie maakt deel uit van de Chatbot playbook flow waarmee jij en je team rechtstreeks kunnen chatten met bezoekers van je website en het lead kwalificatieproces kunt personaliseren.

artikel gaat hieronder verder

Web Forms

Met Web Forms kun je je eigen gepersonaliseerde formulieren maken voor je website om informatie van bezoekers te verzamelen en ze door te sturen naar Pipedrive als deals of leads.

Prospector

De Prospector-functie is een tool voor outbound lead generatie waarmee je nieuwe leads kunt vinden uit een database van 400 miljoen profielen en 10 miljoen bedrijven.

Nadat je target klanten hebt aangemaakt met behulp van filters zoals functietitel, locatie en branche, toont de tool de leads die het beste overeenkomen met jouw zoekcriteria.

Hoeveel kost LeadBooster?

De kosten van LeadBooster variëren afhankelijk van de gekozen betalingsfrequentie:

  • LeadBooster kost $39 per maand per bedrijf op het maandelijkse plan.
  • LeadBooster kost $32,50 per maand per bedrijf op het jaarlijkse plan ($390 bij aankoop.)

Dit is een terugkerende betaling die plaatsvindt op hetzelfde moment als de vernieuwing van je Pipedrive-abonnement.

Je ontvangt 10 Prospector-credits wanneer je abonneert op LeadBooster, maar aanvullende Prospector-credits worden apart in rekening gebracht van je LeadBooster abonnement.

meer handleidingen

Lees verder

Pipedrive - Automatiseringen
handleiding

Pipedrive - Automatiseringen

In deze handleidingen bespreken we automatiseringen in Pipedrive en bijbehorende, ondersteunende features.

Sales Automation Experts

Sales Automation Experts

Replicable is expert in het opschalen van sales funnels: meer leads, betere sales-resultaten.